21-02-07

Mijn blog aanpassen: Settings

pimb018Settings zijn in feite de instellingen van je blog. Hier kan je o.a. bepalen of je bezoekers al dan niet reacties kunnen geven op je artikels. Een belangrijk punt hier is de instelling 3: hoeveel berichten er op je startpagina verschijnen!

Schrijf je alle dagen veel berichten, dan stel je dit op alle teksten van de dag. Maar schrijf je zoals zovelen 1 of 2 artikels per dag, stel je dit beter in per week. Schrijf je veel minder regelmatig, kies dan liefst per maand. Een blog waar maar 1 artikel op de hoofdpagina staat (en voor de rest moet je naar 'vorige pagina') is niet leuk. Maar een blog waar op de hoofdpagina tientallen berichten staan, is ook niet leuk. Want het inladen van zo'n grote pagina duurt ontzettend lang! En niemand wacht graag minuten vooraleer een volledig scherm te hebben!

15:09 Gepost door meester carlo in Web | Permalink | Commentaren (3) | Tags: blogtips, mijn blog aanpassen, settings |  Facebook |

Commentaren

Dag meester Carlo!

Ik zou graag de titel aanpassen van mijn blog, kan dat? Bij titel heb ik Prozac & the Country ingevuld, maar mijn blog verschijnt overal als 'patc'. Kan jij me zeggen hoe ik dit aanpas?
Bedankt!

Gepost door: Nina | 08-05-07

Hoi Nina Ik vrees dat dat nog moeilijk te veranderen is. Je hebt bij het opstarten van je skynetblog als adres patc ingevuld. Nu is er maar 1 ding dat je nooit meer kan veranderen en dat is... dat adres natuurlijk! Als je graag hebt dat de titel van je blog hetzelfde is als het adres, heb je maar 1 keuze: een nieuwe blog maken met als adres je huidige titel. Je kan je reeds geplaatste berichten makkelijk (?) overplaatsen door ze op je oorspronkelijke blog te kopiëren en op je nieuwe blog te plakken. Probeer echter eerste alles uit vooraleer je eerste blog te verwijderen!

Gepost door: meester carlo | 08-05-07

meester Carlo,
altijd als ik een nieuw bericht post op mijn blog verschijnt dat op een nieuwe pagina weet u misschien hoe dit komt??

Gepost door: lisse | 11-12-07

De commentaren zijn gesloten.