12-04-07

Vernieuwde html-editor

update008 Voor't moment is dat nieuwe postvak weer verdwenen en werkt de oude html-editor weer terug... We houden je op de hoogte!
 
Wie regelmatig een berichtje post zal wel al gemerkt hebben dat het venster om zo'n bericht te posten veranderd is.posten (Small)Voor de meesten onder ons (de gebruikers van Internet Explorer), verandert er in feite niets. Maar voor de gebruikers van Firefox, Safari of Mozilla wordt het véél gemakkelijker om html te gebruiken. Wij moeten alleen wennen aan een ander design, aan andere plaatsing van de iconen, ... Een foto invoegen doe je nu via het boompje aan de linkerkant!foto invoegen beter (Small)Ook dat vensterje ziet er anders uit, maar in feite verandert er ook hier niets. Dus: even de ogen openhouden en gewoon verder posten!

Alleen valt het me nu op dat er naast de foto's rechts geen tekst komt. Dat moeten we weer eens uitzoeken...

update008Maar omdat men nu die nieuwe editor terug verwijderd heeft (en de oude vertrouwde teruggeplaatst!) is dat probleem ook als sneeuw voor de zon verdwenen! Toch al een woord van dank aan Daisy, die al een oplossing voor dat probleem had doorgestuurd(zie reakties)!

Commentaren

Afbeeldingen <<<<<< Dag meester Carlo,

Je afbeeldingen zijn m.i. wat te klein om informatief te kunnen zijn. Ik werk al 3 jaren met Firefox en gebruik NVU om mijn html-code te generen. Dat lukt ook prima!

Groetjes

Gepost door: Vrijdenker | 12-04-07

Hoi vrijdenker, je moet op mijn afbeeldingen klikken om ze zo groot te zien als je zelf wil (desnoods schermvullend). Dat doe ik omdat grote foto's op je blog heel veel laadtijd vragen. Als je blog dan groot wordt, gaat hij eindeloos traag open! Groetjes!

Gepost door: meester carlo | 13-04-07

Om te tekst naast de verkleinde foto's te zetten.
img border="0" align="left"
align="left" erbij zetten?
Groetjes van Daisy

Gepost door: Daisy | 13-04-07

achtergrond blog veranderen Hoi,

Ik wil heel graag de achtergrond veranderen van mijn blog in dezelfde als mijn website: http://www.vancalster-vanleeuwen.be
Kan je me enkele tips geven?

Groetjes,

Martha

Gepost door: Martha | 22-02-08

De commentaren zijn gesloten.